Ghi-Decor Cloetens Merelbeke, dé Vakman voor Ziekenhuismeubilair & Schoolmeubilair op Maat regio Gent!

Bel onsContacteer ons

U wilt uw patiënten, personeelsleden en bezoekers een zo comfortabel mogelijke ziekenhuisomgeving aanbieden. U zoekt schoolmeubilair voor uw leerlingen? Daarvoor hebt u (ook) de juiste grote en kleine meubels nodig. Doe een beroep op Ghi-Decor Cloetens in Gent Oost-Vlaanderen (Schelderode, Merelbeke). Totaalinrichting, of alleen vervanging van de huidige stukken? Wij gaan hoe dan ook voor een functioneel en mooi resultaat.

Invulling

Ghi-Decor Cloetens in Merelbeke levert en plaatst alle ziekenhuismeubilair in de regio Gent. Heeft uw instelling een nieuwe ontvangstbalie nodig? Wilt u een nieuwe invulling van de utility room(s), patiëntenkamers, keuken(s) of zelfs een hele afdeling? Wij maken, leveren en plaatsen gebruiks- en onderhoudsvriendelijke ziekenhuismeubels
zoals kasten, tafels, bureau's, zitbanken, opbergruimtes, kitchenette's, ontvangstbalies enzovoort. Wij bezorgen u graag een overzicht van onze realisaties. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor uw schoolmeubilair.

Alle budgetten

Ons bedrijf garandeert een zeer persoonlijke opvolging, een flexibele ingesteldheid, met het grootste respect voor uw budget. Wij bespreken tijdens ons bezoek samen de plannen en praktische haalbaarheid, en de gewenste esthetiek. Op basis van uw ideeën en onze input maken wij een vrijblijvend ontwerp, en
een al even vrijblijvende offerte. Akkoord? We gaan zo snel mogelijk aan de slag! Onze planning stemmen wij zo goed mogelijk af op uw agenda en de bezoekuren.

Wist u trouwens dat u ook voor wandkasten bij ons moet zijn? Aarzel niet langer en contacteer ons vrijblijvend!

Wij leveren en plaatsen ziekenhuismeubelen & schoolmeubelen in de regio Gent!