Ghi-Decor Cloetens Merelbeke maakt Winkelinrichting & Vitrinekasten op Maat regio Gent!

Bel onsContacteer ons

Ghi-Decor Cloetens in Gent, Oost-Vlaanderen (Schelderode, Merelbeke) levert maatwerk in interieurinrichting voor dokterspraktijken (privé- en groepspraktijken), apotheken, winkels en handelszaken zoals kledingzaken, schoenwinkels … Wij leveren een interieur op maat van uw noden en wensen.

Interieurinrichting is vakwerk op maat

Een winkel, apotheek of praktijk inrichten is meer dan alleen maar wat kasten, stellingen en een toonbank of bureau plaatsen. Alles begint met het meest efficiënte gebruik van de beschikbare ruimte en de optimale route erdoorheen. Ghi-Decor Cloetens heeft daar alle ervaring mee. En de aantrekkelijke presentatie die we uw winkelruimte met meubilair en toebehoren geven, garandeert u het hoogste rendement. Wij zorgen ervoor dat uw zaak volledig wordt omgebouwd en intelligent wordt ingericht.

Totaaloplossingen van vloer tot plafond

Behalve de totale inrichting met maatmeubilair verzorgt Ghi-Decor Cloetens zelf ook alle verbouwingen en de nodige elektriciteitswerken of sanitaire
installaties voor u. Uw pand wordt van vloer tot plafond vakkundig vernieuwd. Wij werken vooral in regio Gent Oost-Vlaanderen voor nieuwe handelszaken, apothekerszaken en dokterspraktijken en bij renovaties.

Vraag een vrijblijvende offerte voor de droominrichting van uw zaak!

Voor interieurinrichting op maat in de regio Gent moet u bij ons zijn!