Wandkasten en muurkasten bij Cloetens te Merelbeke Gent

Meubelen op maat

Start u met een renovatieproject, en pakt u ook de badkamer of keuken aan? Ghi-Decor Cloetens in Schelderode te Merelbeke (Gent) heeft een ruim assortiment trendy meubelen. Gaat u liever voor een rustieke of klassieke invulling? Hoe dan ook vindt u bij ons uw smaak, en dat binnen uw budget. Daarnaast bent u zeker van de hoogste
kwaliteit, want wij werken alleen met kwaliteitsmerken. Reken op een efficiënte levering en plaatsing van uw wandkasten en muurkasten. Ook voor totaalrenovatie staan wij voor u klaar.


Coördinatie

Ghi-Decor Cloetens coördineert uw badkamer- of keukenproject van a tot z. Wij maken een ontwerp, en leveren en installeren zorgvuldig de dressings, wand- en inbouwkasten,(binnen) deuren, en andere meubelen. Wij plaatsen (span)plafonds, valse wanden, parket en laminaat, en muur- en vloertegels. Ook voor sanitaire en elektriciteitswerken in uw badkamer of keuken kunt u op onze expertise rekenen!

Alles in eigen huis

Ghi-Decor Cloetens ontwerpt,produceert en levert alles zelf. De afbraak van uw oude keuken of badkamer laat u probleemloos aan ons over. Zo hebt u tijdens het hele project één aanspreekpunt. Handig toch? De zaakvoerder staat elke dag mee op de werf, zodat u zeker bent van een goede en persoonlijke
opvolging.

Geïnteresseerd in een samenwerking? Bel of mail ons vandaag nog voor meer info. We plannen zo snel mogelijk een (vrijblijvend) bezoek.

Leveren & plaatsen van wandkasten & muurkasten op maat in regio Gent!

Wij maken & leveren uw wandkasten, muurkasten & inbouwkasten op maat!