Wandkasten en Muurkasten in Gent, Oost-Vlaanderen 

Bel onsContacteer ons

Meubelen op maat: Badkamermeubels, Keukenkasten

Start u met een renovatieproject, en pakt u ook de badkamer of keuken aan? Ghi-Decor Cloetens in Gent Oost-Vlaanderen  (Schelderode, Merelbeke) heeft een ruim assortiment trendy meubelen. Gaat u liever voor een rustieke of klassieke invulling? Dat kan ook! Hoe dan ook vindt u bij ons uw smaak, en dat binnen uw budget. Daarnaast bent u zeker van de hoogste kwaliteit, want wij werken alleen met kwaliteitsmerken. Reken op een efficiënte levering en plaatsing van uw wandkasten en muurkasten. Ook voor totaalrenovatie staan wij voor u klaar.


Coördinatie van de Inrichting of Renovatie

Ghi-Decor Cloetens coördineert uw badkamer- of keukenproject van a tot z. Wij maken een ontwerp, en leveren en installeren zorgvuldig de dressings, wand- en inbouwkasten, (binnen) deuren, en andere meubelen. Wij plaatsen (span)plafonds, valse wanden, parket en laminaat, en muur- en vloertegels. Ook voor sanitair- en elektriciteitswerken in uw badkamer of keuken kunt u op onze expertise rekenen!

Ontwerp en Productie in eigen Huis

Ghi-Decor Cloetens ontwerpt,produceert en levert alles zelf. De afbraak van uw oude keuken of badkamer laat u probleemloos aan ons over. Zo hebt u tijdens het hele project één aanspreekpunt. Handig toch? De zaakvoerder staat elke dag mee op de werf, zodat u zeker bent van een goede en persoonlijke
opvolging.

Geïnteresseerd in een samenwerking? Bel of mail ons vandaag nog voor meer info. We plannen zo snel mogelijk een (vrijblijvend) bezoek.

Leveren & plaatsen van wandkasten & muurkasten op maat in regio Gent!

Wij maken & leveren uw wandkasten, muurkasten & inbouwkasten op maat!