Ghi-Decor Cloetens Merelbeke Expert Kasten & Badkamermeubels op Maat regio Gent!

Bel onsContacteer ons

Meubelen op maat: Badkamermeubels, Keukenkasten

Start u met een renovatieproject, en pakt u ook de badkamer of keuken aan? Ghi-Decor Cloetens in Merelbeke bij Gent heeft een ruim assortiment trendy meubelen. Gaat u liever voor een rustieke of klassieke invulling? Dat kan ook! Hoe dan ook vindt u bij ons uw smaak, en dat binnen uw budget. Daarnaast bent u zeker van de hoogste kwaliteit, want wij werken alleen met kwaliteitsmerken. Reken op een efficiënte levering en plaatsing van uw wandkasten en muurkasten. Ook voor totaalrenovatie staan wij voor u klaar.


Coördinatie van de Inrichting of Renovatie

Ghi-Decor Cloetens Merelbeke coördineert uw badkamer- of keukenproject van a tot z. Wij maken een ontwerp, en leveren en installeren zorgvuldig de dressings, wand- en inbouwkasten, (binnen) deuren, en andere meubelen. Wij plaatsen (span)plafonds, valse wanden, parket en laminaat, en muur- en vloertegels. Ook voor sanitair- en elektriciteitswerken in uw badkamer of keuken kunt u op onze expertise rekenen!

Ontwerp en Productie in Eigen Huis

Ghi-Decor Cloetens ontwerpt,produceert en levert alles zelf. De afbraak van uw oude keuken of badkamer laat u probleemloos aan ons over. Zo hebt u tijdens het hele project één aanspreekpunt. Handig toch? De zaakvoerder staat elke dag mee op de werf, zodat u zeker bent van een goede en persoonlijke
opvolging.

Geïnteresseerd in een samenwerking? Bel of mail ons vandaag nog voor meer info. We plannen zo snel mogelijk een (vrijblijvend) bezoek.

Wij maken & leveren uw wandkasten, muurkasten & inbouwkasten op maat!