Badkamer renovatie en nieuwe badkamers 


Badkamerrenovatie door Ghi-Decor

Bij Ghi-Decor Cloetens uit Merelbeke (Gent) kan U terecht voor de complete inrichting van uw interieur. Dit zowel voor nieuwbouw als voor renovatieprojecten.

Wij zijn gespecialiseerd in totale renovatie van uw badkamer, van vloer tot plafond, op korte termijn en in badkamerinrichting.

Aangezienwij eveneens instaan voor afbraak, werken aan sanitaire- en elektrischeleidingen, betegeling en schrijnwerk heeft U slechts 1 aanspreekpunt nodig voor uw complete project!Allesis eigen creatie en fabricatie, op maat en volledig naar uw wens. Wij werken met eigen personeel en meewerkend zaakvoerder.

Uiteraard maken wij eerst, samen met U een ontwerp en een vrijblijvende prijsofferte. Hierbij kunt U rekenen op ons vakkundig advies, rekening houdend met uw budget en vrije keuze van sanitair leverancier.

U kunt ook bij ons terecht voor volgende:
Keukens, dressings, wandkasten en inbouwkasten, badkamermeubelen, keukenmeubelen, diverse binnenschrijnwerken, binnendeuren. Kortom alle meubilair waar maatwerk aan te pas komt en ditvoor particulier, winkel- & bureelinrichting.

Contacteer ons gerust voor meer info of stuur ons een mailtje voor een vrijblijvend plaats bezoek, ontwerp en prijsofferte.

Op volgende link kan U enkele gerealiseerde werken bekijken:
http://picasaweb.google.com/ghidecor

Specialist in badkamerinrichting & renovatie van badkamers te Merelbeke, Gent!

Wij renoveren uw badkamer in en richten hem ook in!